5.0

"ДЮСШ-4" - "Прикарпаття". ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ

Футзал 24.04.2024
ДЮСШ-4 Рівне
Переглядів: 540 | Автор: almoraz | Дата: 24.04.2024, в 19:03

Чемпіонат України з футзалу серед юнацьких команд 2003-2004 років народження. "ДЮСШ-4" (Рівне) - "Прикарпаття" (Коломия). Субота 13 лютого, м. Рівне. Спорткомплекс "ДЮСШ-4". Початок об 11:00.

Юні футболісти запрошують усіх прийти та підтримати рівненську команду. Хто не має можливості на власні очі побачити майбутнє рівненського футзалу, відеотрансляція поєдинку Вашій увазі. Крім того, вперше в історії рівненських ЗМІ поєдинок футзальних юнацьких команд буде транслюватися в прямому ефірі нашого партнера, місцевої Телерадіокомпанії "РИТМ".

ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ!

Нагадаємо, що після багаторічної перерви відновлений повноцінний Чемпіонат України серед юнацьких команд, який проводиться в різних вікових групах. Рівненська "ДЮСШ-4" тренера Андрія Мозерова виступає серед юнаків 2003-2004 років народження. В західній групі загалом виступає сім команд, відібраних за територіальним принципом. Команди грають кожна з кожною у два кола вдома та на виїзді. Після чого кращі два клуби виходять до фінального раунду змагань.

Рівняни провели вже п'ять поєдинків, при чому лише один з них на власному майданчику, який завершився переконливою перемогою 4:0 над "ДЮСШ-1" з Червонограду. Три з чотирьох виїзних поєдинків "ДЮСШ-4" завершили у нічию, і лише в одному матчі в Івано-Франківську зазнали поразки від "Урагану". 

Шахматка та турнірна таблиця Західної зони на сьогоднішній день виглядає наступним чином:

Коментарі Коментарі ВК Коментарі Facebook
Всього коментарів: 0
avatar
Останні події
Останні блоги
Різне
 
 

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Футбольний клуб
DUSHRIVNE.AT.UA © 2015 - uCoz