0.0

Груднь. Завершуємо рік

Різне 14.05.2024
ДЮСШ-4 Рівне
Переглядів: 205 | Автор: iradush4 | Дата: 14.05.2024, в 10:59

На протязі грудня відділення гандболу та футзалу провели календарні зустрічі Чемпіонатів України. Гандбольна команда ГК Рівне-ДЮСШ № 4  нас порадували перемогою над командою «Карпати-Тячів» з м. Ужгорода у 4 турі чемпіонату України серед жіночих команд (вища ліга), 5 тур ми провели вдома зустрівши команду «ЗНУ-Енерго» м. Тернопіль в запеклій боротьбі з фіналістами Чемпіонату України сезону 2019-2020рр. ми програли, в першій грі 7 м’ячів а в другій лише 3 мячі.

Тренери Басюк Юрій Павлович та Шулепа-Пастушок Алла Володимирівна.

 

Футзал теж радує команда U-17 розпочала свій 1 тур чемпіонату України з футзалу «Юнацька Екстра ліга»  на виїзді в м. Білозіря (Черкаська обл). Шість днів змагань, шість ігор та шість перемог. Участь приймали команди міст: Львів, Івано-Франківськ, Черкаси, м. Валків (Харківська обл), м. Роздільне  (Одеська обл), Луцьк, Рівне,  Шостка, м. Угорники (Івано-Франківська обл), Чорноморськ.

Команда U-15 приймала участь в 2 турі свого чемпіонату, який відбувся в м. Івано-Франківськ.  Шість ігор, три перемоги, дві нічиї та одна поразка. В загальному заліку команда ДЮСШ № 4 посідає 2 місце.

Тренер Мозеров Андрій Олександрович та Басюк Вадим Вікторович

Футзальні команда під керівництвом тренера Вадима Басюка (U-13, U-11) теж розпочала свій чемпіонат України  на виїзді в с. Крижанівка (Одеської обл.) Змагання проходили чотири  дні кожна команда зіграла по чотири гри  і лише одна перемога, обидві команди посідають  після першого туру 10 місця, але в нас попереду ще три тури.

Розпочала також Кубок України з футзалу команда Рівнестандарт – ДЮСШ№ 4 було зіграно дві гри. Першу гру зіграли в 1\36 з командою  «Галицька здобич» м. Львів перемога та нічия дала змогу нашій команді увійти в 1\16 і зустрітися з командою «Інтер» м. Донецьк нічия на виїзді і домашній програш завершили участь команди Рівненстандарт-ДЮСШ № 4 в Кубку України. Також керівництво команда вирішило прийняти участь в Київській футзальній лізі, на даний час команда посідає 2 місце (вигравши п’ять ігор і програвши лише одну) і продовжує боротьбу за вихід у фінальну частину, гідно представляючи м. Рівне.

Тренери  Дармовіс Павло Петрович та Мозеров Андрій Олександрович

Коментарі Коментарі ВК Коментарі Facebook
Всього коментарів: 0
avatar
Останні події
Останні блоги
Різне
 
 

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Футбольний клуб
DUSHRIVNE.AT.UA © 2015 - uCoz