5.0

Майже за системою Лобановського ВІДЕО

Футзал 19.04.2024
ДЮСШ-4 Рівне
Переглядів: 455 | Автор: almoraz | Дата: 19.04.2024, в 22:08

На виїзді нічия, вдома - перемога. Кажуть, саме за таким принципом ще за Радянського Союзу видатний тренер Валерій Васильович Лобановський оцінював успішність виступів своєї команди. Схоже, що цього дотримується і головний тренер юнацької футзальної команди "ДЮСШ-4" складеній з хлопчиків 2003-2004 років народження Андрій Мозеров.  Адже з п'яти зіграних матчів у команди стовідсотковий результат у єдиній домашній грі, та три виїзні нічиї. Статистику зіпсував лише один поєдинок у Івано-Франківську, де з певних причин під час карантину рівняни розгромно поступилися місцевому "ДЮСШ-Ураган". 

Третю виїзну нічию команда "ДЮСШ-4" здобула у Хмельницькому в грі з непростим суперником "ДЮСШ-Спортлідер+". Як проходив матч репортаж від Олександра Тарана, прес-служба "Спортлідер+".

У перенесеній грі 7-ого туру підопічні Віталія Розпаченюка у рідних стінах розійшлися миром з однолітками із Рівного

ДЮСШ «Спортлідер+» (Хмельницький) – ДЮСШ-4 (Рівне) – 3:3 (2:1)

Арбітри: Божко, Бондар (обидва – Хмельницький)

Голи: Сохорук (1, 7), Омарі (20) – Малиновський (8, 23), Панкратій (17)

ДЮСШ «Спортлідер+»: Гринь, Корнеєв, Сохорук, Омарі, Зарванський, Гаврилюк, Надольний, Стасішин, Сторожук, Козак, Мазур, Гловацький

ДЮСШ-4: Дяченко, Малиновський, Панкратій, Скібчик, Козлюк, Царук, Герасимчук, Рибіцький, Ковальчук, Баталія

Попередження: Омарі (7) – Баталія (12)

У середу, 10-ого лютого, свій черговий поєдинок у чемпіонаті України серед юнаків провела ДЮСШ «Спортлідер+». В цей день команда 2003-2004 років народження, яку очолює Віталій Розпаченюк, в перенесеній грі 7-ого туру зустрічалася у рідних стінах з однолітками із рівненської ДЮСШ-4.

Вже перша осмислена атака у матчі увінчалася взяттям воріт. Дяченко парирував сферу перед собою після потужного пострілу Омарі під поперечину зі штрафного, а ось на підборі першим виявився Сохорук, який зльоту пробив точнісінько у ліву «дев’ятку» – 1:0. Пропущений м’яч став каталізатором атакувальних дій рівнян, однак реалізація раз за разом підводила юних підопічних Андрія Мозерова: спочатку Панкратій після стрімкого проходу по флангу пробив у лічених сантиметрах поруч із стійкою, а через декілька миттєвостей «лідерам» добряче пощастило в епізоді, коли після націленого прострілу Рибіцького на дальній стійці ніхто з гравців ДЮСШ-4 не зумів переправити сферу у ціль. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Після швидкого переходу від оборонних дій до атакувальних активний Сохорук холоднокровно пробив в праву «шістку» з кута воротарського, не залишивши Дяченко жодних шансів та оформивши дубль у матчі – 2:0. На куражі «лідери» протягом кількох наступних хвилин цілком могли довести рахунок на табло до розгромного, однак спочатку рівнян від неприємностей врятував їх голкіпер, який в красивому стрибку парирував гарматний постріл Сторожука з нижнього кута, а коли вже і він був безсилим, на допомогу ДЮСШ-4 прийшов каркас воріт, який прийняв на себе підступний удар активного Сохорука з середньої дистанції. Поступово ігрова ініціатива перейшла на бік гостей, які змусили свого суперника помітно нервувати, що виливалося в порушення правил у незовсім обов’язкових для цього cитуаціях, і як наслідок, вже доволі швидко «лідери» перевищили допустимий ліміт фолів та отримали дабл-пенальті у власні ворота. «Вирок» взявся виконувати Ковальчук, однак Гринь продемонстрував чудеса воротарської реакції, парирувавши сферу з «дев’ятки» після потужного пострілу універсалу команди із Рівного. Підопічні Андрія Мозерова продовжували діяти першим номером, і на 8-ій хвилині таки досягли свого. Це Малиновський, вдало зігравши на добиванні після удару Панкратія, скоротив відставання у рахунку до мінімуму – 2:1. Завершення першого тайму проходило в атаках підопічних Віталія Розпаченюка, які під завісу першого тайму цілком могли відновити власну перевагу у два забиті м’ячі, однак Омарі своїм шансом не скористався, після передачі Гриня, який вдало підключився до атаки своєї команди не зумівши у ближньому бою переграти голкіпера ДЮСШ-4.

Другий тайм розпочався з атак гостей, які з перших секунд розпочали чинити серйозний тиск на захисні редути хмельничан. Чудеса воротарської реакції на останньому  рубежі творив Гринь, який спочатку двічі неймовірним чином рятував свою команду від вірних голів після ударів впритул від Малиновського, а через декілька хвилин знову продемонстрував свою високу майстерність, склавшись у струнку та кінчиками пальців парирувавши сферу з нижнього кута після разючого пострілу Козлюка з середньої дистанції. Рівняни продовжували шукати свого щастя в атаці, і досягли свого на 17-ій хвилині. Після швидкої контратаки Малиновський відпасував ліворуч на набігаючого Панкратія, і той прибравши ефектним перекатом захисника та витримавши не по роках гросмейстерську паузу, холоднокровно пробив впритирку із стійкою – 2:2. Але такий рахунок на табло тримався не дуже довго. Корнеєв чудовим пасом по флангу вивів на побачення із голкіпером Омарі, і той зусиль капітана ДЮСШ «Спортлідер+» не змарнував, з другої спроби таки перегравши Дяченка та знову схиливши шальки терезів на користь господарів паркету – 3:2. На куражі хмельничани ж відразу могли забити і вчетверте: той ж таки Омарі ефектно обіграв відразу двох суперників і потужно пробив з розвороту у ліву «шістку», однак кіпер ДЮСШ-4 в неймовірному стрибку в останню мить зумів ліквідувати загрозу. Рівняни ж в ті хвилини діяли переважно другим номером, ретельно відпрацьовуючи в обороні та чекаючи свого шансу у стрімких контратаках, який випав підопічним Андрія Мозерова на 23-ій хвилині: після філігранного пасу врозріз із глибини майданчику Маліновський на швидкості викотився віч-на-віч із голкіпером, ефектним перекатом поклав на паркет Гриня, і вразивши вже незахищену ціль, оформив дубль та зробив рахунок на табло рівним – 3:3. «Лідери» відразу ж взяли тайм-аут, після якого перейшли на гру з п’ятим польовим. Функції «літаючого голкіпера» розпочав виконувати Гринь, він ж міг і стати героєм матчу, однак дива воротарської реакції продемонстрував Дяченко, парирувавши «мертвий» м’яч після удару Артура впритул, а коли вже і він безсилим, рятівником рівнян виявився Баталія, який в останню мить виніс сферу з «стрічечки» порожніх воріт після підступного пострілу того ж Гриня.

В підсумку – бойова нічия із рахунком 3:3, яка залишає хмельничан у середині турнірної таблиці. Свій наступний поєдинок юні «лідери» проведуть у суботу, 13-ого лютого, у Львові. В цей день на підопічних Віталія Розпаченюка у рамках 9-ого туру волею календаря очікує побачення із місцевою ДЮСШ «Енергія».

Олександр Таран, прес-служба ФК «Спортлідер+»

Результати усіх матчів турніру та турнірна таблиця Чемпіонату України серед юнаків 2003-2004 років народження на сьогоднішній день виглядає наступним чином:

Незважаючи на те, що на сьогоднішній день рівняни знаходяться внизу турнірної таблиці, до завершення першого етапу змагань команді залишилось зіграти 7 матчів, з яких лише два буде виїзні у Червонограді та з "Інтер Футзал". Усі решта - це домашні поєдинки, що проходитимуть у "ДЮСШ-4". Так вже цієї суботи об 11:00 рівняни прийматимуть команду "Прикарпаття" з Коломиї. Колектив "ДЮСШ-4", тренери, футболісти та їх батьки запрошують усіх шанувальників футзалу прийти та підтримати юних гравців. 

Також планується відеотрансляція цього поєдинку. Слідкуйте за новинами на нашому сайті.

ВІДЕО УСЬОГО МАТЧУ:

ВІДЕООГЛЯД:

ФОТО:





















 

Коментарі Коментарі ВК Коментарі Facebook
Всього коментарів: 0
avatar
Останні події
Останні блоги
Різне
 
 

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Футбольний клуб
DUSHRIVNE.AT.UA © 2015 - uCoz