0.0

Розпочато чемпіонат України з футзалу вікові групи U-17,U-15, U-13 та U-11

Футзал 19.05.2024
ДЮСШ-4 Рівне
Переглядів: 292 | Автор: iradush4 | Дата: 19.05.2024, в 05:25

В листопаді розпочався  чемпіонат України з  футзалу. У цьому році приймаємо участь у чемпіонаті чотирма віковими групами U-17,  U-15, U-13 та  U-11. Розпочали першими свій чемпіонат  спортсмени вікова група U-17 перша гру було перенесено , друга гра  була на виїзді грали з командою «Академія НФК «Ураган» м. Івано – Франківськ нажаль поразка , у третьому турі приймали вдома команду МФК «Вінниця» рахунок матчів 6:0 та 7:5- перемога, четвертий тур на виїзді проти команди МФК «Футзал-Дніпро» завершився перемогою.

Невдало розпочали свій чемпіонат спортсмени вікової  група U-15 програвши у першому турі команді Темп-ЗАЕС м. Енергодар, у другому турі програли команді Академія НФК «Ураган» м. Івано-Франківськ у третьому турі програли команді КІВС «Енергія» м. Львів  у четвертому та п’ятому турі отримали перемогу над командами ФК «Олімпік» м. Чорноморськ та ДЮСШ м. Роздільна (Одеська обл.).

Чемпіонат України вікові групи U-13 та U-11розподілені на конференції і грають по колу по 5 днів тур.

Перший тур чемпіонату України вікова група U- 13 розпочався в м. Івано-Франківськ команда ДЮСШ № 4 зайняла 1 місце у цьому турі не програвши жодної гри.

Вікова група  U-11 теж розпочала свій перший тур на виїзді в м. Городенко (Івано-Франківська обл.) і теж зайняла перше місце не програвши жодної гри.

Вітаємо тренерів Мозерова Андрія Олександровича та Басюка Вадима Вікторовича.

Коментарі Коментарі ВК Коментарі Facebook
Всього коментарів: 0
avatar
Останні події
Останні блоги
Різне
 
 

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Футбольний клуб
DUSHRIVNE.AT.UA © 2015 - uCoz